Ota yhteyttä

Inter-Cultur

+358 50 528 6970

info@inter-cultur.fi

Fredrikinkatu 41 C 43
00120 Helsinki

Ota meihin yhteyttä

Tutustu tiimiimme


Santi | Kehitysyhteistyövastaava

Santi Martinez vastaa kehitysyhteistyön strategian ja vision suunnittelusta sekä suhteista yhteistyökumppaneihin. Hänen työssään välittyy vuosien kokemus johtajuuskouluttajana sekä yritysmaailmassa että kansalaisjärjestöissä. Santi nauttii Lapin ruskasta, jota hän lähtee ihailemaan joka syksy.


Gerardo | Kehityspäällikkö

Gerardo Falcónilla on maisterintutkinto kemiantekniikasta (Tec de Monterrey, 2015) ja ympäristön kestävyydestä (Aalto-yliopisto, 2020). Hän vastaa kestävän kehityksen strategiaohjelmastamme ja yhteistyöhankkeidemme hallinnoinnista. Ennen kuin hän tuli Inter-Culturiin vuonna 2022, hän toimi useissa yritystehtävissä Suomessa ja Meksikossa. Gerardon lempiharrastuksiin kuuluvat vaellus, gastronomia ja elokuva.


Aino | Projektikoordinaattori

Aino Salmi, projektikoordinaattori: Aino on kehityskysymyksiin erikoistunut valtiotieteilijä, joka jaksaa innostua koulutuksesta, sekä sen tarjoamista mahdollisuuksista muutokseen ja tasa-arvoisempiin yhteiskuntiin. Inter-Culturilla Aino vastaa kehitysyhteistyöhankkeiden suunnittelusta, toteutuksesta ja laadunvalvonnasta yhdessä paikallisten kumppaneiden kanssa. Vapaa-ajallaan Aino innostuu musiikista, kirjoittamisesta ja erilaisista taidehankkeista.


Benjamin | Projektikoordinaattori

Benjamin Koski, projektikoordinaattori: Inter-Culturilla Benjamin on ollut vuoden 2020 alusta lähtien. Muun tiimin osalla Benjaminin pelitontille kuuluvat hankkeiden suunnittelu ja seuranta, minkä lisäksi hän vastaa Bolivian hankkeesta. Työn ohella Benjamin opiskelee maailmanpolitiikkaa sekä japanin kieltä ja kulttuuria Helsingin yliopistossa. Vapaa-ajallaan Benjamin rentoutuu lautapelien ja kamppailulajien parissa.